Ce trebuie sa știi înainte de tratamentul cu botox?

Botoxul cosmetic nu mai este de mult o noutate pe piața frumuseții din tara noastră. Însa cu toate acestea sunt multe lucruri pe care doamnele și domnișoarele care doresc sa se supună unor intervenții cu toxina butolinica sau la o injecție botox pe care nu le cunosc. Acesta este motivul pentru care în acest articol vreau sa va vorbesc mai pe larg despre acele lucruri mai puțin cunoscute despre tratamentul cu botox.

Care sunt așteptările tale de la o injecție botox?

In primul rand trebuie sa fii conștient de ceea ce poate și de ceea ce nu poate face un tratament cu botox pentru tine. Toxina butolinica este o neurotoxina care are capacitatea de a relaxa musculatura de sub piele și care este responsabila de provocarea ridurilor din start.

In mod normal botoxul este aprobat de către medicina de specialitate pentru îndepărtarea și reducerea ridurilor de la nivelul ochilor. Însa medicii l-au folosit cu succes și în cazul frunții, a buzelor și uneori a gatului.

Un doctor priceput pentru un botox de calitate

Un doctor priceput în tratament cu botox preț poate fi costisitor, dar odată ce ai hotărât sa faci aceasta intervenție înseamnă ca iți și permiți sa o faci asa ca ar fi păcat sa te zgârcești și sa alegi un doctor botox preț scăzut dar ale cărui rezultate sa lase de dorit ba mai mult să-ți pună și sănătatea în pericol. Este foarte important sa apelați la medici, chirurgi și dermatologi certificați pentru astfel de intervenții.

Partea buna este ca în tara noastră spre deosebire de alte state din Europa sau Statele Unite ale Americii, nu permite și asistenților fără studii de specialitate sa facă injecții cu botox. In unele tari asistenții pot face acest gen de intervenții cu sau fără supravegherea medicului specialist.

Căutați sa va interesați despre rezultate și experienta medicului care va realiza tratamentul cu botox și nu va lăsați influențați de notorietatea lui. Daca un medic este cunoscut sau promovat de vedete nu înseamnă în mod categoric și faptul ca tratamentele realizate de ele sunt un real succes și aici putem da o mulțime de exemple de vedete din tara noastră nemulțumite după intervenții cu botox.

Programează intervențiile cu botox din timp ca sa nu ai surpriza la evenimente

Este de preferat sa programezi intervențiile cu botox cu cel puțin 6 săptămâni înainte de orice eveniment important din viata ta. Fiecare dintre noi își dorește poze în care sa strălucească de la evenimentele dragi din viata sa fie ca sunt nunti, botezuri sau aniversari. Chipul nostru are nevoie de o perioada de recuperare după intervențiile cu botox asa ca este de preferat sa nu va supuneți lor în preajma acestor evenimente.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.