De cate perechi de pantofi are nevoie un bărbat?

Exista 3 tipuri de pantofi bărbătești care nu trebuie sa lipsească din garderoba unui domn. Știu ca în zilele noastre sunt domni care de multe ori au mai multe perechi de pantofi decât doamnele din viata lor, dar realitatea este ca necesare sunt doar puține. Un bărbat are nevoie de pantofi eleganți, ghete bărbătești piele naturala și încălțăminte de vara.

Eu înțeleg ca suntem într-o perioada dominata de egalitate în drepturi dar mi se pare uneori, ca domnii au început sa adopte tot mai multe activități și îndeletniciri cu caracteristici feminine de la epilat și manichiura pana la cultul numărului de pantofi bărbătești din dulap. Realitatea este ca nici noi nu avem nevoie de toți pantofii pe care ii avem în dulap dar diferența sta în faptul ca noi avem posibilitatea sa purtam încălțăminte de diverse forme, dimensiuni și culori care ne scuza cumva aceasta obsesie pentru pantofi pe când codul de etica și bune maniere este destul de riguros în privința genului de încălțăminte ce poate fi purtat de bărbați ceea ce restrânge numărul de pantofi bărbătești necesari asa cum va povesteam mai devreme.

Va povesteam într-un articol anterior care sunt motivele pentru care este mult mai avantajos dar și mai sănătos sa achiziționați încălțăminte din piele fie ca vorbim de pantofi bărbătești piele, încălțăminte pentru copii sau pentru femei.

Fie ca vorbim de pantofi bărbătești piele sau piele întoarsă, adevărul este ca pentru sănătatea picioarelor se merita sa faceți o investiție în materie de încălțăminte. Sunt mai costisitori dar în același timp mai durabili și ce este cel mai important, reduc riscul apariției ciupercilor și a altor afecțiuni ale picioarelor.

O soluție foarte buna sunt este și alegerea de pantofi bărbați piele întoarsă, mai ales când vorbim de pantofi eleganți sau încălțăminte de vara. Despre pantofi bărbați piele întoarsă putem spune ca sunt mai potriviți pentru acele perioade când nu ploua sau nu ninge pentru a nu denatura aspectul lor, încălțămintea din piele întoarsă fiind ceva mai pretențioasă la întreținere decât încălțămintea din piele clasica.

Concluzia mea ar fi ca în final domnii au nevoie de doua perechi de pantofi eleganți, categoric o pereche neagra și una maro conform codului de conduita masculin, o pereche de ghete pentru sezonul de iarna, o pereche de mocasini pentru sezonul primăvară – vara, o pereche de adidași sau pantofi sport, o pereche de sandale și o pereche de papuci pentru când mergi la mare. Totalul de pantofi necesar unui domn ar fi de 7 perechi.

Voi cate perechi de încălțăminte credeți ca sunt necesare unui bărbat?

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Cum să-ți alegi costumul de mire? – Momente de viață
  2. Pantofi barbatesti care inalta cu pana la 5 centimetri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.