Serial: Quantico

Update

Sezonul trei este ultimul sezon al acestei serii de televiziune si s-a finalizat anul acesta.

x

x

x

Update

Pentru iubitorii acestui serial vin cu o veste buna. S-a lansat primul episod al celui de-al treilea sezon al serialului Quantico. Au trecut 3 ani de la evenimentele din cel de-al doilea sezon. Pe Alex o găsim trăind o frumoasa idilă în Italia când trecutul o prinde din urma. 

Va las pe voi sa descoperiți ce schimbări aduce noul sezon da pot sa vă spun ca personal, primul episod mi se pare promițător. In acest prim episod ne reîntâlnim doar cu o parte din personajele anterioare si intr-adevăr, asa cum vă spuneam când am scris acest articol Marlee Matlin face parte din distribuția noului sezon.

Sunt curioasă sa aflu parerea voastră despre noul sezon asa ca va astept cu impresii in comentarii.

x

x

x

Quantico este un serial marca ABC din 2015 cu doua sezoane la activ și încă unul în pregătire pentru 2018, pe care personal îl aștept cu foarte mare interes.

Serialul o are ca actrița principala pe noua stea a filmografiei indiene Pryanka Chopra care trecut granița cu succes în producțiile hollywoodiene.

In primul sezon, Pryanka Chopra joaca rolul recrutului  FBI Alex Parrish pornita în lupta de a salva Statele Unite ale Americii de o conspirație ce se întinde pana la cele mai înalte nivele politice și în același timp fiind nevoita sa scape cu viata și sa își reabiliteze numele pe măsură ce i se tot înscenează o mulțime de fapte ce pun în pericol siguranță națională.

Primul sezon din acest serial Quantico

Conține 22 de episoade pline de actiune, mister dar și romantism. Cum atunci când te chinui sa salvezi lumea ai nevoie și de ajutor, Alex Parish se bazează pe colegii și profesorii ei de la Quantico, școala pentru agenți FBI, interpretați de actori numai unul și unul cum sunt: Jake McLaughlin, Johanna Braddy, etc.

Sezonul doi din serial Quantico

Al doilea sezon format tot din 22 de episoade ne-o aduce din nou în prim plan pe Alex Parrish de asta data recrutata de CIA și cum era de așteptat implicata din nou în salvarea Statelor Unite amenințate din nou de tentaculele conspiraționiste ale unei societăți secrete ce vrea sa schimbe ordinea mondiala.

Mare parte din personajele din primul sezon le regăsim și în al doilea, dar avem și noi personaje la fel de savuroase. Sunt frumoși, simpatici, amuzanți și foarte bine antrenați.

Primele doua sezoane deși nu au fost difuzate de televiziunile de la noi din tara se gasesc online cu subtitrare asa ca va puteți bucura din plin de ele dacă sunteți fani ai acestui gen de filme.

La sfârșitul lunii iulie anul acesta, ABC a anunțat oficial ca va urma sezonul 3 cu doar 13 episoade de data aceasta. Printre informațiile legate de noul sezon, este și cea potrivit căreia actrița Marlee Matlin va face parte din actorii ce vor juca în acest sezon. Pe Marlee Matlin o stiti cu siguranță pentru ca este una din puținele actrițe surde care au reușit sa devina cunoscute în filmografia americana. In același timp trei personaje vor părăsi cel de-al treilea sezon adică cele 2 gemene interpretate Yasmine de Al Masrri și de prezenta cărora ne-m bucurat în ambele sezoane anterioare dar și avocata Dayana Mampasi interpretata de Pearl Thusi pe care ați putut-o admira în sezonul 2.

Sezonul 3 urmează a fi filmat și lansat pe piață în 2018. Voi reveni cu update atunci când vor apărea noutăți despre acest serial, pana atunci va urez vizionare plăcută si astept parerile voastre referitoare la acest serial cotat de IMDb cu 7.1 din 10.

Poate te intereseaza si urmatorul articol:

The Tunnel sau The Bridge? anglo – francez sau scandinav?

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. Unlocked: Pericol descătușat – Momente de viață
  2. Queen Sono - un serial despre spionajul african intr-un decor fabulos
  3. Tigrul alb, un film despre sclavagismul modern perpetuat în India

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.