Un strop de magie – Julia Hubery&Alison Edgson

Credeați ca dacă incepe anul școlar nu mai citim? Ei bine n-ai cum sa nu citești când pe site-ul editurii Univers Enciclopedic Junior gasesti cărți ilustrate pentru copii cum este Un strop de magie, cartea pe care vreau sa v-o prezint în acest articol.

Povestea  Un strop de magie este plăcută, dulce și plina de învățăminte utile pentru micile noastre prințese. Este povestea lui Lili, o micuță soricica căreia părintii ii dăruiesc un costum de zână în dar de ziua ei și care învață ca de fapt magia consta nu în a zbura și a transforma anumite lucruri cat în a a dărui, a fi bun și a-i face pe cei din jur fericiți.

Cartea este dedicata copiilor cu vârste cuprinse intre 3 și 5 ani și poate fi achiziționata singura sau în pachet promoțional alături de încă 3 cărți minunate despre care o sa va vorbesc în alte articole dedicate. Cele doua pachete promoționale din care face parte cartea de fata sunt: Personaje minunate și Magia poveștilor. Eu am ales Magia Poveștilor pentru ca mi s-au părut mai captivante pentru mica mea cititoare, 3 fiind povesti despre fetite.

Literele sunt mari, textul este plăcut, ușor de lecturat și cele 32 de pagini ale cărții se parcurg foarte ușor chiar dacă cei mici nu au foarte multa experienta în materie de citit.

Julia Hubery de origine britanica, locuiește în Anglia și a făcut cariera în arhitectura pana sa devina scriitoare pentru copii, odată ce proprii copii au început sa citească cărți dorind sa le pună la dispoziție lecturi frumoase și educative în același timp. De când s-a dedicat carierei de scriitoare a scris o mulțime de cărți dedicate micilor cititori. Pe site-ul editurii gasiti și o carte în engleza scrisa de Julia Hubery intitulata A friend like you.

Alison Edgson de origine irlandeza, este cea care s-a ocupat de ilustrațiile minunate din carte astfel încât sa o transforme într-o lectura foarte interesanta pentru micii cititori. Pe site-ul editurii veți găsi o mulțime de cărți ilustrate de Alison Edgson, majoritatea în engleza cum sunt: I want my mummy!, Waiting for Santa, Dear Snowman, etc.

Acestea fiind spuse va urez un început de an școlar fără emoții, plin de reușite și nu în ultimul rand spor la lecturat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.