Despre influenta lenjeriei de pat asupra vieții de cuplu

In acest articol vreau sa va vorbesc despre cum influențează lenjeria de pat viata de cuplu. Probabil v-ați gândit la o mulțime de alți factori care influențează o relația dar nicio data nu v-ați gândit ca factori  pot fi și lenjerii de pat.

Cea mai mare parte a timpului petrecut împreună a unui cuplu este de regula în dormitorul conjugal și mai exact în pat. Nu va gândiți la prostii, dar haideți sa facem un calcul simplu dacă punem doar cele 8 ore destinate somnului zilnic cum ar fi normal, fără a calcula timpul petrecut cu vizionarea unui film, leneveala sau alte activități tot petreceți în patul conjugal aproximativ 56 de ora pe săptămână, 224 ore pe luna și 2688 ore pe an. La un calcul simplu un cuplu petrece aproximativ 112 zile pe an în pat.

La asa de mult timp petrecut în pat, devine evidenta importanta pe care o au unele lenjerii de pat în viata de cuplu. Posibilitățile sunt multiple, fie ca optezi sa mergi pe culori pastel sau pentru clasicele lenjerii pat albe, însă indiferent de alegerile pe care le faceți asigurați-vă ca atenția în dormitor este focusata pe pat și ca acesta este piesa centrala din încăpere. Va puteți juca atunci când alegeți lenjerii pat mai ales dacă dormitorul este cu precădere alb fie ca vorbim de pat, mobilier, perdele și covoare.

Dormitorul unui cuplu ar trebui sa fie conform specialiștilor cat mai romantic cu putință asa ca nu va sfiiți sa apelați la lumânări parfumate, lumini difuze și flori pentru decorul acestuia. Dar sa revenim la lenjerii de pat de calitate, dacă nu stiti ce sa alegeți din mulțimea de posibilități o sa încerc sa va ofer câteva idei în articolul de fata.

Lenjerii de pat cu accente florale

O prima idee pentru alegerea unui lenjerii de pat de calitate pentru dormitorul conjugal este o lenjerie de pat alba dar cu accente florale din loc în loc. O astfel de lenjerie de pat creează o atmosfera calda, intima făcând patul sa arate ca o oaza romantica pentru cei doi parteneri. Chiar dacă poate nu va permiteți sa achiziționați o lenjerie de pat din bumbac egiptean asigurați-vă chiar și atunci când cumpărați o lenjerie de pat la preț avantajos ca aceasta este din bumbac. Sunt moi, plăcute și aerisite și se potrivesc atât în sezonul cald cat și în sezonul rece. In plus lenjeriile de pat din bumbac sunt durabile, rezistente și nu cauzează alergii.

Lenjerii de pat din matase

Sunt cupluri care se împacă foarte bine cu lenjeriile de pat din mătase care sunt moi, plăcute și te îmbie mereu la clipe romantice. Daca bugetul este generos puteți sa va îndreptați atenția spre lenjerii de pat din mătase naturala, dacă însă în schimb doriți lenjerii de pat ieftine atunci trebuie sa stiti ca sunt o mulțime de tipuri de lenjerii de pat din satin și inlocuitori pentru mătase la fel de moi și plăcute la atingere dar mult mai prietenoase cu buzunarul. Pentru a focaliza un pat mătăsos de regula trebuie sa optați pentru culori puternice cum sunt negrul, rosul, fuchsia. Astfel obțineți acea atmosfera de budoir în dormitorul personal.

Lenjerii de pat pentru dormitoare moderne

Daca cei doi parteneri sunt adepți ai unui stil mai minimalist, ușor spartan atunci pentru ei cele mai potrivite lenjerii de pat ieftine sunt cele cu modele și figuri geometrice fie ca vorbim de linii, pătrate, cercuri sau amestecuri de forme. Câteva rame foto, câteva tablouri și decorul e gata. Pentru culori se merge pe maro, gri, în general nuanțele pământului. Acest tip de lenjerii de potrivesc de minune cu un mobilier auster și modern în același timp, fără prea multa încărcătură, fără obiecte în exces doar un pat, un dulap, o noptiera, cat mai simplist posibil.

 

Lenjerii de pat cu aduceri aminte

Este bine știut faptul ca de cele mai multe ori cuplurile rămân cu gândul la locația unde și-au petrecut luna de miere sau acea vacanta romantica care le-a marcat relația asa ca o lenjerie de pat cu turnul Eiffel sau cu BigBen-ul londonez este de asemenea o opțiune buna pentru lenjeriile de pat din dormitorul conjugal.

Voi pentru ce ați opta în dormitorul de cuplu?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.