Cinema: Kidnap

„Au răpit copilul cui nu trebuie.”

Kidnap este un film din 2017 a cărui actriță principala este Halle Berry pe care eu l-am urmărit cu mare placere. In primul rand Halle Berry este o actriță foarte buna și mereu ii urmăresc cu placere filmele. In al doilea rand este thriller și îmi plac foarte mult filmele din acest gen. Si în al treilea rand sunt mămică și pentru mine a fost o lecție despre ce poate face o clipa de neatenție când te afli cu cel mic în parc.

Are o durata de 1 ora și 35 de minute și cu toate ca este cotat pe IMDb cu 6/10 eu zic ca merita mai mult. Este un film alert, plin de actiune despre o mama divorțată jucata de Halle Berry care își creste copilul singura, șomeră, șicanată de fostul soț care alături de noua soție cere custodia copilului în instanta.

In timp ce vorbește cu avocatul referitor la procesul intentat de fostul soț, copilul este răpit și mama apuca doar sa vadă cum băiețelul este urcat într-o mașină. Instinctul de mama este mai puternic decât orice risc, dar trebuie sa recunoastem și ca Halle Berry are o condiție fizica deosebita asa ca este de la sine înțeles ca pleacă în urmărirea răpitorilor fără arme, doar cu  dorința de a-și salva copilul.

Este un film despre atenția la detalii, despre cum simțurile te pot ajuta atunci când nu ai niciun ajutor pe care sa te poți baza, un film în contează ce auzi și ceea ce vezi.

De ce nu anunță politia și cauta sa prindă singura răpitorii trebuie sa aflați voi dacă v-am trezit curiozitatea.

Un alt film care o are ca actrița principala pe Halle Berry foarte bun, dar din 2013 este 911. Apelul de urgenta dar despre acesta o sa va vorbesc într-un alt articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.