Prințesa Rozmarin – Betina Gotzen – Beek

Pentru ca toamna este abia la început, asemeni noului an școlar, va invit din nou la lectura alături de cei mici și vreau sa va prezint o noile cărți de povesti ilustrate pentru copii  pe care le-am descoperit pe site-ul editurii Universul Enciclopedic Junior.

Prințesa Rozmarin este o carte de 40 de pagini din 2016 destinata micilor cititor cu vârste cuprinse intre 3 și 5 ani, și pe care o puteți achiziționa ca atare sau într-un  pachet promoțional pe care editura vi-l pune la dispoziție și anume: Magia Poveștilor.

Cartea este scrisa și ilustrata de Betina Gotzen – Beek, o autoare născută în nordul Germaniei pasionata de pictura, sculptura și design grafic și care scrie cărți pentru copii din 1996. Pe site-ul editurii gasiti și o alta carte scrisa de aceeasi autoare, Aventurile vrăjitoarei Hilda.

Este o poveste ușurică, cu un grad de dificultate mediu, perfect pentru copiii care  se afla la început de drum în tainele lecturii. In carte autoarea ne povestește despre o micuță prințesă pe care o cheamă Rozmarin pentru ca mămică ei iubește foarte mult aceasta planta. Ca orice copil și micuța simte câteodată nevoia sa ia parte la o aventura cu atât mai mult cu cat duce lipsa și de prieteni. Are parte de aceasta aventura atunci când vrăjitoarea fura tot rozmarinul din gradina și prințesa pleacă în căutarea lui, făcându-și pe drum și prieteni printre ursuleții marsupiali cu puteri magice care veghează asupra gardinii.

Este o carte draguță pe care cei mici o vor îndrăgi mai ales datorita ilustrațiilor foarte bine realizate, plăcut colorate ce atrag atenția copiilor de toate vârstele.

Un început de școală plin de realizări bune și lectura plăcută va urez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.