Arta fotografiei cu Gabriel Comanescu

„Se spune ca fotografia este acea poveste care nu a reușit sa fie spusa în cuvinte. Este o pasiune care oprește timpul în loc și te ajuta sa păstrezi o secunda care tocmai a trecut pentru eternitate. Desigur, pentru a surprinde momente unice, ai nevoie de un echipament profesional, dar primele cadre le tragi cu sufletul.” – Gabriel Comanescu

Gabriel Valentin Comanescu este un fotograf profesionist din Constanta cu o experienta în domeniu de peste 3 ani care poate sa creeze amintiri memorabile ale evenimentului important din viata ta fie ca vorbim de nunta, botez, absolvire, petreceri private, majorate, aniversarea căsătoriei, fotografii de familie, ședințe foto în diverse locații, dar și fotografii de produs pentru afacerea ta.

Fiind și hair stilist Gabriel Comanescu, te poate ajuta și cu idei pentru o coafura pe măsură pentru pozele tale ale căror tarife sunt cuprinse intre 100 de euro și 270 euro în functie de pachetul ales.

In cadrul ședințelor de fotografie cu Gabriel Valentin Comanescu puteți schimba mai multe ținute pentru a face cu atât mai memorabile fotografiile voastre. Deși nu are o limita pentru ținutele ce se pot schimba pentru ședința foto, Comanescu Gabriel recomanda în jur de maxim, 4-5 ținute pentru a putea sa va bucurați din plin de ele și pentru a nu fi pe fuga intre cabina de proba și locația pentru poze dat fiind ca durata unei ședințe foto durează de regula intre 1 ora și 3 ore în functie de cat de bine și de repede va acomodați cu fotograful.

Contra cost și la cerere Comanescu Gabriel, va poate pune la dispoziție pentru ședința foto atât machiajul cat și coafura profesionista.

In functie de cerințele voastre și de cat de complexa este editarea fotografiilor evenimentului vostru puteți primi pozele de la fotograf Gabriel Comanescu în câteva zile sau în câteva săptămâni.

Domnul fotograf Gabriel Comanescu poate fi gasit la sediul studioului foto de la următoarea adresa:

Strada 8 Martie Nr. 24, Constanta

De asemenea îl puteți contacta, la numărul de telefon:

0771 562 165

Poate fi contactat și la adresa de mail: gabrielcomanescu67@gmail.com

Pentru mai multe informații dar și pentru a-i vedea portofoliul de fotografii va recomand sa accesați site-ul http://fotograf-comanescu.ro/ și pagina de facebook https://www.facebook.com/gabriel.comanescu.foto/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.