Serial: The Good Fight

The Good Fight este un nou serial lansat în 2017, mai exact prin februarie, producție CBS și continuarea serialului de succes The Good Wife pe care l-ați putut urmări pe canalul de televiziune, Diva în tara noastră.

Cu 156 de episoade și 7 sezoane filmate intre 2009 și 2016, The Good Wife a fost un adevărat succes al serialelor de televiziune fiind cotat de IMDb cu 8.3 din 10 și având-o ca actrița principala pe Juliana Margulies în rolul unei avocate, Alicia Florrick care se vede nevoita sa reînceapă sa profeseze când soțul ei, procuror de meserie este arestat pentru fapte de corupție dat fiind ca are doi copii de care trebuie sa aibă grija. Filmul ne poarta prin cazurile și ascensiunea profesionala a Aliciei Florrick dar și prin viata privata a acesteia si problemele ce apar când afla ca soțul în care a crezut i-a fost infidel, dar căruia ii rămâne alături ca o soție buna pentru a încuraja și opinia publica sa creadă în nevinovăția acestuia.

Curios sau nu, The Good Fight nu continua povestea Alicei ci a doua personaje care au fost oarecum secundare în prima serie și anume avocata Diane Lockhart, șefa Aliciei și avocata Lucca Quinn, prietena Aliciei.

Noul serial este cotat de IMDb cu 8.5 din 10, puțin mai ridicat decât prima serie. Rămâne de vazut dacă se va ridica la valoarea acestuia și va rezista tot atâtea sezoane sasu chiar mai multe.

Povestea noului serial pornește de la faptul ca un prieten pierde la bursa economiile de pensionare ale Dianei Lockart și aceasta împreună cu fiica acestuia care ii este și fina, Maia Rindell, nou intrata în branșa avocaților trebuie sa continue sa lucreze ca avocat la o noua firma  alături de Lucca Quinn, atât pentru a-i dovedi acestuia nevinovăția după ce este arestat de FBI pentru ca ar fi organizat o schema de investiții piramidale în stil Ponzi cat și pentru a-și recupera banii necesari relocarii în Provence și unei pensionari liniștite.

Diane Lockhart este interpretata de Christine Baranscki care a avut acest rol timp de 156 de episoade în Șotia Perfecta, cum se traduce titlul serialului dar și în sezonul 1 cu cele 10 episoade ale sale din Lupta Perfecta, serialul de fata.

Lucca Quinn, interpretata de Cush Jumbo intra în serialul Șotia Perfecta în 2016, în ultimul sezon și joaca în 22 de episoade precum și în cele 10 episoade ale noii producții.

De asemenea în noua serie ne întâlnim și cu personajul David Lee, colegul dornic de putere al Aliciei, interpretat de actorul Zack Grenier timp de 62 de episoade intre 2010 și 2016 fie doar și pentru primul episod. O alta imagine ce îmbie la amintiri este o poza  cu Diane Lockhart si fostul ei partener de afaceri, Will Gardner interpretat de Josh Charles timp de 108 episoade.

Noutatea seriei este Maia Rindell, fina Dianei Lockhart interpretata de Rose Leslie cunoscuta vouă din Urzeala Tronurilor, o actriță promițătoare la cei 30 de ani pe care ii are.

Sezonul 2 este programat pentru 2018 și va fi format se pare din 13 episoade. Voi reveni cu un update când voi avea mai multe detalii.

 

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Manhunt: Unabomber ecranizarea povestii de viata a unui terorist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.