Beneficiile fotoliilor de relaxare marca Rokol

Ne dorim sa avem parte de relaxare deplina cat mai des pentru ca stresul și efortul (fie acesta fizic sau psihic) depus zi de zi devine extenuant. Ce putem face în acest sens având în vedere ca timpul nu ne permite sa mergem prea des la centrele spa sau în saloane de masaj?

Trebuie sa găsim o soluție rentabila – iar fotoliile de masaj care au acaparat piața anului 2017 ne fac insistent cu ochiul.
Intram cu pași rapizi în toamna și ne este tot mai greu sa ne redresam pentru a finaliza cu succes și cu aceeasi îndemânare de altădată sarcinile pe care le avem de îndeplinit.

Un fotoliu de masaj ar reprezenta o adevărată binecuvântare, mai ales ca poate fi amplasat în orice încăpere dorim. Astfel, putem opta pentru sufragerie sau un spațiu pe care îl consideram mai primitor, mai relaxant.

Care sunt beneficiile pe care le oferă fotoliile de masaj Rokol?

Este vorba despre unul dintre cei mai renumiți producători de fotolii, datorita calității pe care o prezintă fiecare produs în parte, dar mai ales a funcțiilor alături de care vin însoțite cele mai recente modele pe care le-a lansat ROKOL.

Spre exemplu, modelul Rokol 7202 este un fotoliu revoluționar, ce a fost echipat cu tehnologiile cele mai noi ce vizează masajul și se poate achiziționa la un preț destul de rentabil as putea spune. Din gama de fotolii de masaj cu încălzire disponibila pe piață, acesta este preferat de marea majoritate a utilizatorilor pentru numeroasele avantaje pe care le prezintă. Iata care sunt câteva dintre acestea:

 Experienta de masaj unica datorita tehnologiei de masaj 2D, cu 6 role de masaj

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care fotoliul este net superior modelelor pe care le găsim pe piață, fabricate de producători mai puțin cunoscuți. De asemenea, acesta include și un sistem de șină de tip S, făcând posibila mularea perfecta a dispozitivului pe curbura coloanei vertebrale.
Reprezinta soluția excelenta de a beneficia de un masaj complet, care sa acopere întreaga suprafața a corpului, începând de la gat și pana la umeri, spate, talie sau șezut. Efectuarea unor sesiuni de masaj repetate va deveni o experienta deosebita, ce implica o senzație de relaxare si confort inconfundabila.

Beneficii asupra calității somnului cu ajutorul funcției Zero Gravity

Aceste fotolii de masaj reușesc sa sincronizeze șezutul, picioarele și spatele prin modul multi-unghi, oferindu-le utilizatorilor cele mai deosebite experiente – astfel se obține poziția zero gravity.
Pentru a putea realiza aceasta tehnica, este necesar ca întregul corp sa adopte o stare cat mai relaxata și naturala, precum și o poziție echilibrata. Este momentul în care funcțiile corpului dobândesc statusul cel mai bun. Poziția Zero Gravity a fost creata de către experții Rokol, care au avut în vedere teoria de gravitație zero ce a fost dezvoltata de NASA, dar și teoria TCM.
Este modul în care rolele fotoliului pot efectua cel mai profund masaj. Acest lucru este posibil datorita faptului ca șina de tip „S” se sincronizează corespunzător cu forma corpului, stimulând astfel cele mai importante puncte ale feselor, spatelui și coapselor.

Este soluția ideala pentru a elimina stresul și oboseala, ajutând în același timp la recuperarea fizica și mentala. Avem nevoie de o astfel de metoda pentru a ne relaxa mai mult decât știm, de aceea ar trebui sa încercăm un astfel de fotoliu ca sa ne convingem de efectele pe care le are. Le găsim atât în centrele comerciale și în diverse instituții, dar mai ales în showroom-urile Masatto, principalul distribuitor de fotolii Rokol din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte