Everything, everything – Absolut totul

Absolut totul este un film apărut anul acesta si premiat ca fiind cel mai bun film pentru adolescenți al anului. Este o drama romantica cotata de IMDb cu 6.4 din 10. Cotația mi se pare realista, filmul nu excelează dar dacă ești în căutarea unui film lejer, fara prea multe teme de gandire la finalul vizionarii lui, atunci este o alegere potrivita.

Actorii sunt tineri și necunoscuți deocamdată pe piața cinematografica. Amandla Stenberg joaca rolul lui Maddi o tânără de 17 ani care a stat închisă toată viata ei într-o casa alba și imaculata ca într-un glob de sticla pentru ca suferă de o afectiune foarte rara și sistemul ei imunitar nu poate face fata bacteriilor și virușilor din lumea reala.

Viata decurge monoton dar sigur pentru tânăra adolescenta pana în momentul când Olli interpretat de Nick Robinson se muta în casa de vizavi. Intre cei doi se înfiripă inițial o prietenie virtuala prin mesaje și telefoane pentru ca mai apoi cei doi sa experimenteze fiorii primei iubiri care o vor face pe Maddi sa fuga de acasă cu Olli în Hawaii pentru a descoperi oceanul și viata ce i-a fost refuzata pana atunci.

Daca v-am trezit curiozitatea, va mai spun ca finalul nu este nici pe departe asa cum v-ați aștepta și ca uneori din prea multa dragoste poți face mult rău celor dragi. Personal acest film m-a dus cu gândul la filmul lui Mandy Moore de la începutul anilor 2000, A walk to remember pe care l-am urmărit cu mare placere în adolescenta mea.

Trebuie sa stiti ca acest film are la baza cartea cu același nume scrisa de nicola yoon.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.