Top 5 gadgets pe care sa le faci cadou pentru Crăciun 2017

Știm cu toții cat de dificil ei de greu este sa gasesti cadoul potrivit pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor. Unii sunt mai romantici, alții mai pragmatici, unii mai copilăroși, alții mai preocupați de tehnica, motiv pentru care activitatea ta în calitate de Mos Crăciun al anului 2017 este una cu adevărat dificila.

Articolul acesta este dedicat persoanelor care cauta un cadou pentru acei prieteni sau rude ce trăiesc pentru cele mai noi descoperiri tehnologice și care nu vor fi impresionați de daruri precum seturi parfumate, lumânărele sau cosmetice. Asa ca am decis sa va prezint un top al celor mai interesante gadget-uri pe care le puteți oferi celor dragi în dar, fără însă a va da gaura în bugetul personal.

Gamepad Bluetooth Shinecon VR C07, cu holder pentru smartphone

Fie ca vorbim ce copii împătimiți de jocuri, fie ca vorbim de copilul acela mai mare numit bărbat acest Gamepad Bluetooth Shinecon VR Co7 este un cadou cu care sigur nu veți da greș anul acesta de sărbători. Acesta este un gadget portabil, fără fir ce poate fi folosit la smartphone, TV Box, Smart TV, PC și nu numai prin intermediul protocolului wireless 3.0.

Poate fi folosit și pentru jocurile din realitatea virtuala, fiind compatibil cu sistemele de operare clasice iOS și Android.

Acest gadget este utilizabil cu ajutorul unei baterii reîncărcabile de 400 mAh, ce rezista aproximativ 40 de ore în stand by și are o distanta de functionare intre 2 și 10 metri.

Suport magnetic telefon auto

Astăzi petrecem tot mai mult timp în mașina fie ca suntem în drumul spre birou sau de la birou spre casa, fie ca job-ul te tine în mașină o mare perioada a zilei, fie ca duci copiii la scoală/grădiniță sau mergi la cumpărături. In același timp telefonul și apelurile nu ne scutesc nici măcar atunci când suntem la volan asa ca un gadget de tipul unui suport auto care sa ne ajute să fim preventivi și sa putem sa folosim telefonul atunci când suntem la volan este întotdeauna util și un cadou potrivit pentru o mare categorie de persoane.

Kit Bicicleta „Equip my bike”

Astăzi tot mai multe persoane și-au îndreptat atenția spre condiția fizica și cu precădere spre beneficiile ciclismului asupra sănătății și tonusul personal. Astăzi se organizează o mulțime de evenimente pentru bicicliști la care însa participa și împătimiții de tehnologie asa ca un cadou care sa le îmbine pe amândouă este cu atât mai potrivit în aceasta situație.

Ochelari VR Shinecon G06E cu caști detașabile integrate

Pentru iubitorii de jocuri un cadou interesant sunt și ochelarii pentru realitate virtuala care pot fi utilizați împreună cu un smartphone fie pentru jocuri sau pentru a va bucura de atmosfera unui film 3D în propria locuință. Acest tip de ochelari virtuali sunt echipați și cu caști audio care va permit sa ajustați volumul dar și sa răspundeți la telefon punând pauza activității pe care o desfășurați pentru a continua mai apoi de unde ați rămas.

Pachet filmări subacvatice telefon

Pentru iubitorii sporturilor acvatice și al înotului dar nu în ultimul rand al pozelor, anul acesta puteți face cadou pachete pentru filmări subacvatice cu telefonul constând în carcase de protecție rezistenta la apa și o curea de mana ce te ajuta când vrei sa filmezi sub apa.

Voi la ce fel cadouri veți dărui anul acesta de Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.