Secretul Medici – Michael White

Titlu: Secretul Medici

Autor: Michael White

Editura: Rao

Gen: Mistery

” Ce văzu îl înfioră, dar îl și sperie. Nu fusese niciodată un om superstițios. Se pregătise ca om de știință, dar nu-și putea înfrânge cele mai iraționale temeri. Acesta era doar ultimul dintr-o serie de evenimente ciudate și de coincidente despre care nu vorbise cu nimeni.” – Secretul Medici

De ceva vreme mi-am îndreptat atenția spre cărțile de la editura Rao pentru ca am descoperit o mulțime de thrillere deosebite. Cea mai recenta achiziție pentru care trebuie sa mulțumesc librăriei online Libris.ro este romanul Secretul Medici scris de autorul englez Michael White, stabilit pe tărâm australian.

Cu o activitate literara intensa, Michael White este autorul a 35 de cărți, romane și biografii istorice scrise atât în nume propriu cat și sub pseudonimele Tom West și Sam Fisher, acesta are lansat pe piața din tara noastră 5 cărți dintre care 3 thrillere și 2 științifico – istorice.

Cartea de fata, Secretul Medici a fost scrisa în anul 2008 și are la baza misterioasa familie istorica Medici din Italia medievala. Povestea este împărțită în doua planuri, prezent și trecut. In prezent ii cunoaștem pe paleontoloaga Edie Granger, pe istoricul Jeff Martin și vicontele Roberto Armatovani prinși în mrejele descoperirii unor secrete istorice legate de familia de Medici care le pun viata în pericol. In trecut, mai exact în anul 1410 ne este prezentat Casimo de Medici și logodnica lui Contessina împreună cu Niccolo Niccoli, ale căror fapte se răsfrâng asupra prezentului zilelor noastre.

Îmbinarea elementelor cu valoare istorica este foarte plăcut îmbinată cu adrenalina unui thriller autentic, menite sa cucerească cititorul de la prima la ultima pagina.

Daca te vei aventura sa descoperi cele 320 de pagini ale cărții, vei fi purtat alături de personajele prezentate mai sus din Florența în Veneția. Din superbele orașe italiene, vei merge printre rândurile cărții în Londra. Vei zbura din trecutul Italiei de Nord pana în Mijlocul Atlanticului de astăzi însoțiți de brigada antitero. Si dacă tot sunt puși pe plimbare, haideți sa dam o fuga și pana la Toronto împreună cu eroii noștri. Mai apoi fugim puțin pana în Padova ca sa ne întâlnim în Macedonia de alta data.

Daca v-am stârnit curiozitatea trebuie sa stiti ca romanul scris de Michael White poate fi gasit pe site-ul librăriei online Libris.ro cu 15% reducere în aceasta perioada.

Aștept părea voastră despre cartea aceasta în comentariile de la articol, dar și părerea despre autorul Michael White. Personal abia aștept sa pun mana și pe alte cărți scrise de el pentru ca știe sa dozeze suspansul și sa te tina permanent în tensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte