Top 5 flori în trend pentru Valentine’s day 2019

Februarie este una din lunile din an în care bărbații dăruiesc probabil cele mai multe flori pentru ca sunt cel mai reprezentativ simbol al iubirii.
Ciocolata, parfumurile și cinele romantice sunt aditionale, dar niciun bărbat nu se va duce la aleasa inimii lui de Ziua Îndrăgostiților fără a-i dărui măcar o floare. Asa ca vreau sa vorbim astăzi despre florile care se afla în topul alegerilor bărbaților anul acesta cu ocazia acestei sărbători romantice.

Am mers la Căsuța cu flori sa ne delectam cu o cafea savuroasa dar și pentru a ne pune la curent cu preferințele floristice ale bărbaților de la inceput de 2019. Cu multitudinea de sortimente de flori disponibile astăzi pe piața au rămas bărbații la fel de clasici în alegeri sau și-au deschis orizontul cu flori care mai de care mai exotice? Isi cunosc bărbații partenerele atât de bine încât sa facă alegeri inspirate de preferințele și de personalitatea lor sau iau ce se nimerește numai sa nu meargă cu mana goala? Acestea sunt doar o parte din întrebările care și-au gasit răspuns în micul paradis coloristic din Căsuța cu flori.

 

Se mai poarta trandafirii?

Trandafirii sunt genul de floare eterna care nu se vor demoda niciodată. Simbol al iubirii, prezent în versurile poeziilor de amor și în toate filmele pentru îndrăgostiți, vor fi mereu soluția cea mai la îndemâna pentru bărbați atunci când vine vorba de a oferi o floare femeii pe care o iubesc. Nu putem afirma ca sunt o varianta originala, dar cu siguranță orice doamna sau domnișoară care primește trandafiri de la bărbatul iubit va fi întotdeauna plăcut surprinsa.

Culorile trandafirilor au și ele simboluri aparte care te ajuta sa alegi florile în functie de tipul relației pe care o ai cu femeia căreia i le oferi de la rosu aprins pentru pasiuni arzătoare și pana la rozul pal pe care îl dăruiești atunci când speri ca relația sa capete nuanțe mai profunde.

Lalele pentru inceput de relație

Deși trandafirii sunt în continuare cele mai căutate flori cu ocazia sărbătorii iubirii, nici lalelele nu sunt mai prejos. Lalele sunt florile noilor începuturi, motiv pentru care sunt o idee minunata atunci când vrei sa oferi o floare femeii cu care ai inceput de curând o relație. Sunt primăvăratice, colorate, pline de o puritate aparte și trezesc mereu aprecierea celor care le primesc. Daca vorbim despre culori trebuie sa stiti, ca lalelele galbene sunt recunoscute ca flori folosite  pentru a netezi drumul spre inima femeii dorite pe când cele albe se spune ca sunt minunate atunci când cautați iertarea celei pe care o iubiți.

Orhideele, trend-ul exotic al dragostei

Orhideele sunt probabil cele mai rezistente flori pe care le puteți oferi în dar de Valentine’s Day. Spre deosebire de alte categorii de flori care indiferent de cat de multa atenție le oferi nu rezista mai mult de câteva zile, o orhidee oferita în dar poate rezista uneori și o luna întreagă de la primire. Este o floare delicata, unica și luxurianta care impresionează chiar și cea mai dificila domnișoară.

 

Freziile, vestitorii primăverii

Freziile de când ma știu sunt florile care îmi aduc aminte de primăvara și de trezirea la viata. Sunt flori delicate, parfumate și pline de o veselie aparte. Deși astăzi nu mai constituie o problema faptul ca sunt flori de sezon, putând fi achiziționate în orice anotimp, totuși, freziile dăruite în lunile februarie și martie au un farmec aparte. Sunt ușor de așezat în buchet motiv pentru care aranjamentele realizate cu frezii sunt cu adevărat spectaculoase, mai ales ca paleta coloristica merge de la alb, la galben și pana la nuanțe de rosu – mov. Simbolizând inocenta și prietenia, legătura trainica dintre parteneri, freziile sunt des folosite în buchetele de mirese și în aranjamentele florale nuptiale.

Irișii, pata de culoare a dragostei

Deseori asociata cu capetele încoronate, irisul este o floare cu adevărat speciala. Este genul de floare care se potrivește oricărei ocazii, motiv pentru care este o floare perfecta și pentru sărbătoarea dragostei. Semnificație irisului este aceea de incredere, ințelepciune și speranță astfel încât este genul de floarea pe care o dăruiești cu drag femeii pe care o valorezi cu adevărat. Se spune ca irișii și-au luat numele de la zeița greaca Iris care lega cerul și pământul cu ajutorul unui curcubeu si la cat sunt de spectaculoși nici nu e greu de crezut acest lucru.

De asemenea irisul este floarea simbolica a nuntii de argint, asa ca este cu atât mai legata de dragoste și durabilitatea acestui sentiment de-a lungul timpului.

Deși sortimentele de flori disponibile într-o florărie sunt cu mult mai multe, acestea sunt cele mai căutate în aceasta perioada pentru a fi oferite doamnelor și domnișoarelor cu ocazia serbării iubirii de Valentine’s Day, asta nu înseamnă ca trebuie sa va limitați. Daca stiti exact tipul de floare pe care o îndrăgește și care i se potrivește și realizați comanda din timp, puteți sa ii dăruiți chiar și flori mai exotice și care nu se gasesc printre florile disponibile zi de zi.

Nicio floare nu se ia la întrecere cu florile din jurul ei, ci pur și simplu înflorește.

      (proverb zen)

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Idei de martisoare in trend, moderne pentru martie 2019
  2. Aranjamente cu licheni stabilizati, moda anului 2019 in florarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte