Deși trăim într-o lume în care divorțul este la ordinea zilei și de multe ori, căsnicia nu durează mai mult de 30 de zile, totuși generațiile din urma sunt încă fidele principiului ca un lucru stricat trebuie reparat și nu aruncat, motiv pentru care încă mai serbam aniversari ale Nuntii de Argint.

De curând am fost pusa și eu în situația de a alege un cadou pentru niște prieteni dragi care și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani petrecuți împreuna. Si va spun sincer ca am fost pusa într-o mare dificultate.

La nunțile tinerilor, problema darului este destul de simpla pentru ca ii oferi un plic cu bănuți și suma o alegi în funcție de gradul de rudenie sau prietenie, dar suficient cat sa cuprindă meniul și sa le mai și rămână ceva mirilor, bina asta pana vor implementa minunata lege cu impozitatul venitului de la nunta.

Altfel stau lucrurile atunci când vine vorba de a oferi un cadou unor oameni care au acumulat atât de multe în timpul petrecut împreună, cu atât mai mult cu cat în cazul lor nu se practica metoda plicului cu bani. Te gândești ca în 25 de ani împreuna, cam și-au luat de toate  și asta iți face munca găsirii darului perfect cu atât mai dificila.

Asa ca după ce am întrebat în stânga și în dreapta, toate cunostintele mele mai în etate ce și-ar dori sa primească la aniversarea Nuntii de Argint sau a celei de Aur după caz și am cautat pe o mulțime de site-uri gen Unica.ro, am decis sa fac un top 5 al cadourilor cu care nu dai greș în aceasta situație pentru a veni și în ajutorul vostru, dragii mei.

Un sejur de neuitat

Cine nu iubește vacantele? O excursie nu da greș niciodată și e un cadou care ii nimerește pe amândoi. Cum de regula însa excursiile sunt destul de costisitoare fie ca sunt în tara sau peste hotare, e bine ca pentru un astfel de cadou sa colaborați și cu alți invitați. Asa nici prețul nu depășește bugetul pe care vi l-ați propus iar cadoul cu siguranță va fi unul pe care îl vor tine minte toată viata. Un astfel de cadou este cu atât mai plăcut cu cat cel mai probabil acum 25 de ani nu și-au permis un voiaj de nunta sau oricum nu erau în voga în perioada comunista.

Cadouri pentru bucătărie

Te gândești probabil ca orice i-ai putea lua pentru bucătărie are deja dar trebuie sa ții cont de faptul ca cel mai probabil, un cuplu la 25 de ani de căsnicie are la rândul lui copii care ori pleacă la facultate ori se căsătoresc și au nevoie de dotare în noua viata spre care vor porni. Fie ca le luați un set de farfurii, un set de tacâmuri, pahare, cratițe, oale sau vreun aparat electrocasnic cu siguranță nu dați greș, pentru ca ii scutiți pe ei de noi cheltuieli atunci când trebuie să-și instaleze copilul la cămin, gazda sau propria locuința.

Cadouri pentru dormitor

Daca vesela și cele necesare bucătăriei te țin de regula și 25 de ani dacă sunt de calitate și sunt bine întreținute, când vine vorba de necesarele pentru dormitor trebuie luat în calcul ca acestea în timp de la spălat se deteriorează asa ca o lenjerie noua de pat este oricand bine-venita. O alta opțiune sunt și pernele, mai ales ca în ultimul timp au apărut o mulțime de modele de perne care îmbunătățesc somnul și implicit starea de spirit a celui care le folosește, perne cu umplutura din puf de găscă sau lână, perne cu înveliș antialergic și altele. Oricând puteți opta pentru o pilota. Constat ca niciodată nu ai prea multe pilote în casa, mai ales când încep sa vina nepoții în vizita ceea ce după 25 de ani de căsnicie e foarte posibil.

PILOTA-INFINITY-LUXURY-FETE-100-BBC-200X220-20028-bigCadouri pentru baie

La fel ca și articolele pentru dormitor și cele pentru baie se deteriorează în timp asa ca un set de prosoape pufoase este oricand binevenit într-o casa. Sau poate un set de halate mătăsoase numai bune de lenevit în ele în diminețile de după plecarea copiilor la facultate sau la casa lor, când viata în doi se redescoperă.

Cadouri pentru hobby-uri

Când ai împlinit 25 de ani de căsnicie, cum ziceam cel mai probabil copiii se muta la casa lor ceea ce înseamna ca cei doi soți au din nou timp pentru ei și pentru satisfacerea hobby-urilor pe care le au. Fie ca le luați un voucher la spa pentru o ședința de masaj, fie ca optați pentru ceva acareturi pentru pescuit (hmmm sa speram ca mireasa n-o sa se supere prea tare) sau poate abonamente la sala, la fotbal sau la vreo revista care ii pasionează sa știți ca vor fi foarte apreciate.

In final indiferent ce cadou alegeți, important este ca veți fi alături de cei doi soți într-un moment atât de frumos și la o aniversare atât de măreață la care cu toții visam. Astfel ca mie nu-mi rămâne sa va urez decât petrecere frumoasa.

sursa foto

www.cadoulmov.ro

www.cadouriperfecte.ro