Sano pentru dăunători – impresii de testare

Vara aceasta am avut ocazia sa testez noua gama de produse de la Sano anti insecte. Am primit spre testare doua produse din aceasta gama ca sa ma ajute sa îndepărtez din locuința mea invazia de insecte pe care o presupune sezonul estival.

Cele doua produse de la Sano primite pentru testare sunt K600+ și K2000, doua soluții împotriva insectelor supărătoare ce ne tulbura existenta când e cald afara cum sunt muștele, țânțarii, moliile, etc. Asa ca am decis sa va prezint în acest articol impresiile mele despre cele doua produse. O sa va vorbesc despre fiecare produs în parte, cu avantaje și dezavantaje, în speranța ca va voi oferi informații utile.

Sano – K600+

K600+ este un sprei cu pulverizare destinat îndepărtării insectelor zburătoare cum sunt muștele, țânțarii și moliile. Este disponibil într-un flacon de 302 g respectiv 500 ml. Vine prevazut cu o siguranță care trebuie îndepărtată înainte de prima utilizare.

Flaconul trebuie agitat înainte de utilizare. Fiind un produs toxic este de preferat sa îndepărtați din încăpere acele produse cum sunt jucăriile cu care cei mici se joaca pentru ca au tendința de a le baga în gurița sau toate produsele cu care pregătiți hrana în bucătărie. Un sfat al producătorilor este și acela de a acoperi suprafețele pe care pregătiți și luați masa. De asemenea nu sunt indicate a se folosi în zone în care aveți acvarii.

Este de preferabil a se folosi atunci când nu sunt persoane sau animale în încăpere. Pulverizați în camera închisă bine, lăsați 15 minute sa acționeze după care aerisiți foarte bine camera. Asta în cazul în care doriți sa scăpați de muște și țânțari. Eu de regula îl folosesc dimineața înainte de a pleca la servici și îl las sa acționeze toată ziua pana când ma întorc. Apoi las casa sa se aerisească cat plec sa fac cumpărăturile. Efectele sunt bune, astfel ca muștele și țânțarii nu mai sunt o problema în casa mea casa mea.

Pentru molii, trebuie întâi sa va asigurați ca nu pătează, pulverizând într-o zona mai dosita a hainei. Se folosește prin pulverizarea în șifonierul gol. Hainele se spala bine înainte de a fi îmbrăcate după ce au fost puse în dulapul în care s-a pulverizat soluția. Nu am avut probleme cu moliile asa ca acest aspect încă nu l-am testat.

Poate fi folosit cu succes și pe covoare pentru a îndepărta moliile. L-am folosit pe câteva covoare de ale bunicii pe care le am depozitate în pod pentru a le menține în condiții bune. Tratamentul trebuie repetat la câteva săptămâni pentru a-și menține efectul.

Însa am fost foarte incantata sa aflu ca îl pot folosi pentru a îndepărta moliile dintre cărți pulverizând pe rafturi înainte de a pune cărțile acolo. Acest lucru l-am făcut preventiv, având o biblioteca consistenta.

Sano – K2000

K2000 este un insecticid încapsulat care extermina gândacii de bucătărie, puricii și alte insecte târâtoare. Eu cu gândacii de bucătărie și puricii nu am avut probleme. In schimb de ceva timp ma lovesc de problema furnicilor care mereu își gasesc intrarea în casa mea. L-am pulverizat repetat și pana în momentul de fata nu am mai avut probleme cu furnicile. Acesta este disponibil într-un recipient de 750 ml.

Voi ați folosit produse de la Sano?

Poate te interesează și următorul articol:

Review: testare produse de curățenie

 

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Sano nu doar in curatenie ci si pentru ingrijirea copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.