Ingrijirea parului: sampon 63 Rekze Laboratories

Cu ocazia evenimentului pentru bloggeri Galati Beauty Swap 4 am mai descoperit un produs pentru ingrijirea parului despre care vreau sa va vorbesc. Am descoperit un sampon cu efecte anti – cadere a parului si care in acelasi timp se ocupa si de regenerarea acestuia. Am desoperit sampon 63 cu aceasta ocazie este de la Rekze Laboratories.

Acest sampon 63 poate fi folosit in aceeasi masura de barbati si de femei pentru imbunatatirea aspectului podoabei capilare. Conform studiilor efectuate pe un numar considerabil de persoane a dovedit ca produsul este bine tolerat de scalpul uman. Contine un puternic imhibator DHT care ajuta la stoparea caderii parului si in acelasi timp stimuleaza cresterea acestuia. Specialistii afirma ca in 28 de zile, ar trebui sa se observe modificari.

Sampon Rekze 63 – impresii personale

Samponul este disponibil intr-un recipient din plastic de 200 ml. Samponul are o culoare alba si o consistenta placuta. Parfumul este deosebit dar n-as putea sa va spun exact a ce miroase. Nu ma duce cu gandul la un fruct sa o planta anume. Insa cu siguranta este un miros care iti ramane in minte.

Samponul este un mix de elemente active cum sunt cafeina, taurina, zincul si uleiul de emu. Contine un produs 100% natural și organic certificat ICEA si anume, Licopenul. Nu stiu cati dintre voi stiu ca licopenul se extrage cu ajutorul dioxidului de carbon din rosii. Pentru acest sampon, rosiile din care se extrage licopenul sunt crescute organic. Acesta trateaza scalpul pentru a-i permite sa creasca un par mai sanatos si care va fi mai putin predispus la cadere.

Atat eu cat si sotul meu l-am introdus in rutina noastra de ingrijire a parului. La samponare creeaza multa spuma si firul de par ramane curat si usor de aranjat. Este de ajuns sa il aplicati pe par la radacina si sa il lasati sa actioneze in jur de 2-3 minute. Samponati bine apoi clatiti.

Depinde de la par la par si de contitutia genetica a fiecaruia dar din punctul meu de vedere, 63 de la Rekze isi face bine treaba si chiar se simte diferenta in timp.

Se gaseste in magazinele DM.

Ce parere aveti despre samponul italian 63 Recze?

2 comentarii publicate

    • Si mie imi cade foarte mult parul si am tot incercat diverse variante de produse pentru aceasta problema. Chiar este bun samponul de la Rekze, sper ca in timp sa fie vizibila imbunatatirea si din exterior.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. 63 Rekze Laboratories un sampon italian pentru cresterea parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte