Famous Luxury Perfumes – fiecare zi incepe cu parfum

Nu as fi femeie daca nu as iubi parfumurile. Pe de alta parte si barbatii sunt mari amatori de parfumuri in zilele noastre. Asa ca fiecare ocazie de a descoperi noi parfumuri este o mare bucurie pentru mine. Cu ocazia evenimentului Danube Bloggers Meet am avut posibilitatea sa descopar parfumurile de la Famous Luxury Perfums.

Aceasta este o firma de parfumuri germane care contine momentan 50 de esente pentru femei si 30 de esente pentru barbati toate in top 100 de vanzari. Asa ca in mod sigur vei gasi ceva care sa te satisfaca in gama lor.

Famous Luxury Perfums – afacerea ta cu parfumuri

Poti sa devii partener Famous Luxury Perfums prin comercializarea si distribuirea produselor lor oriunde in tara. Poti sa colaborezi cu ei daca iti doresti sa iti deschizi sau ai deja un magazin/stand tip insula intr-un centru comercial.

De asemeni poti sa colaborezi cu ei daca vrei sa devii distribuitor local/zonal de produse cosmetice profesionale. Poti deveni partener si daca detii puncte proprii de desfacere (produse cosmetice, fashion, cabinete cosmetice, unități hoteliere etc.).

Famous Luxury Perfums iti ofera finantare de pana la 10.000 euro pentru promovare, amenajare spațiu, producție stand sau alt instrument ce ajută în dezvoltarea afacerii.

Se ofera exclusivitate în centrul comercial unde se află magazinul sau standul de prezentare. De asemeni pentru distribuitorii mari se ofera exclusivitate pe zona, oras si judet.

Famous Luxury Perfums – cadouri personalizate pentru cei dragi

Partea cea mai interesanta care mi s-a parut mie la aceasta firma de parfumuri este faptul ca ti le poti personaliza. Lucru foarte fain daca vrei sa oferi un cadou special. Macheta ti-o pot furniza ei. De asemeni, ti-o pot crea la comanda. Iar daca te pricepi le poti furniza chiar tu macheta.

Famous Luxury Perfums – cadouri corporate

Te poti folosi de aceste parfumuri si in cazul in care doresti sa oferi cadouri corporate angajatilor si clientilor firmei tale. Parfumul va fi personalizat, va avea propriul logo si mesaj care sa reprezinte firma.

Famous Luxury Perfums – impresii despre Desire

Desire este parfumul pe care l-am primit pentru testare in cadrul evenimentului pentru bloggeri. Este un parfum in stil floral fructat. Nu sunt adepta parfumurilor florale si nici fructate pentru ca nu imi plac parfumurile dulci. Sunt mai mult adepta prafumurile cu tenta masculina, mai fresh.

Am ramas insa placut surprinsa de parfumul Desire. Nu este dulce si m-am indragostit iremediabil de el. Se potriveste fie la tinutele pentru birou, fie la tinutele pentru ocazii. In plus parfumul se simte si dupa ore bune de la utilizare.

Momentan parfumul beneficiaza de 45% reducere pe site. In plus la comanda se primeste si un set de testere ale parfumurilor din gama Famous Luxury Perfums.

Ce parere aveti despre parfumurile de la Famous Luxury Perfums? Le-ati incercat?

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.