Buzzstore: Campanie testare Fairy Extra

Cu ocazia campaniei de testare pe care Buzzstore a realizat-o la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie am avut ocazia sa testez noua gama de detergenți de vase Fairy Extra.

Pot sa va spun ca Fairy nu este o noutate în bucătăria mea. Sunt ani de zile de când folosesc produsele Fairy pentru curățarea vaselor și sunt foarte mulțumită de rezultate. Asa ca a fost o reala bucurie faptul ca am avut ocazia sa testez printre primele persoanele noua gama lansata pe piața ca sa pot împărtăși cu voi impresiile mele.

Fairy Extra – coletul Buzzsstore

Asa cum ne-a obișnuit de fiecare data, coletul cu produsele pentru testare este o adevărată bucurie sa-l descoperi. De aceasta data am descoperit în colet: 1 Fairy cu aroma fresh de citrice, 1 Fairy cu aroma intensa de liliac și un Fairy cu aroma răcoritoare de fructe roșii de pădure. Sticlele de detergent primite conțin o cantitate de 900 ml fiecare.

De asemeni în colet am mai primit 1 ghid de buzz asa cum ne-a obișnuit Buzzstore pentru a ne explica pașii pe care trebuie sa-i îndeplinim în activitatea de testare. Alături de acest ghid am primit și o mini laveta.

Spre deosebire de campaniile anterioare, cu aceasta ocazie nu am mai primit și mostrele pe care sa le oferim prietenilor pentru a descoperi și ei produsul.

Buzzstore – Impresii testare

Cum va spuneam și mai sus nu sunt la prima utilizare a produselor Fairy. Mereu am fost mulțumită de ele, motiv pentru care nu lipsesc din bucătăria mea. Am fost plăcut impresionata și de noua gama pe care a lansat-o pe piață.

Gama promite ca este cu 50% mai rapida în eliminarea grăsimii dificile. Ca sa fiu sincera nu cred ca vine musai cu ceva in plus ca formula. Fairy in general nu m-a dezamagit in curatarea vaselor. Dar nu as putea sa spun ca detergentul de fata se comporta diferit fata de celelalte tipuri pe care le are pe piață.

Aromele în schimb sunt de vis. Imi place faptul ca au un parfum subtil care te învăluie și iți da o stare de bine atunci când speli vase. Intre noi fie vorba, cine nu are nevoie de o îmbunătățire a stării de spirit când spala un munte de vase aferent zilnic unei familii cu patru membri? Dar în același timp, parfumul nu persista pe vase dupa ce le clătești. Ceea ce e un plus pentru ca nu schimba aroma felurilor de mâncare pe care servești sau le pregătești cu ajutorul lor.

Daca ar fi sa aleg un preferat probabil ca as opta pentru varianta roșie cu aroma de fructe de pădure, pentru ca este diferita. Cu aroma de lavanda și de citrice tot m-am mai întâlnit de-a lungul timpului.

Despre mini laveta pe care am primit-o pot sa va spun ca e mica pentru vase dar s-a dovedit perfecta pentru ochelarii mei atunci când trebuie sa-i șterg.

Imi place foarte mult și orientarea sociala a acestei campanii. Pentru fiecare produs Fairy Extra cumpărat, Fairy România alături de Asociația O Masa Calda, oferă mese gratuite celor care au nevoie de ajutor.

Voi ați încercat noul Fairy Extra? Ce părere aveți despre el?

Poate te interesează și următoarele articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.