Anti Acneice Remary, un răspuns pentru problema adolescentei

Adolescenta mea a început pe la vreo 15 ani. Adolescenta ei este precoce, ca a multor alți copii din generația aceasta. Asa ca la cele 11 primăveri cu care se poate lauda, o forma ușoară de acnee incepe să-și facă simțită prezenta. Si pentru ca orice problema trebuie tratata din timp, am început sa caut produse anti acneice care sa o ajute sa treacă mai ușor peste aceasta perioada.

Soluția a venit de la Remary. Cu produsele lor am făcut cunoștință acum vreo 2 ani. Atunci am descoperit produsele lor anti celulitice și chiar v-am povestit despre ele în articolul dedicat.

In ultimii ani, de când i-am descoperit aceștia au dezvoltat atât o gama de produse pentru par cat și una pentru îngrijirea tenului. Despre o parte dintre produsele pentru ten vreau sa va vorbesc în acest articol. Mai exact despre gama de produse anti acneice pe care producătorul roman de cosmetice a dezvoltat-o. Si da, ați citit bine, Remary este o firma de cosmetice de origine romanească, un motiv în plus sa folosim produsele lor. Gama aceasta conține doua produse momentan și vreau sa vi le prezint pe rand.

Toner Profesional Anti Acnee – Clarity

Aceasta este o loțiune împotriva problemelor acneice disponibila într-un recipient de 200 ml din plastic. Datorita ingredientelor pe care le conține aceasta are proprietatea de a reduce în timp cantitatea de sebum generata de piele. Are efect antioxidant, reparator și antiinflamator la nivelul epidermei.

Conține extract din planta Epilobium Angustifolium. Aceasta planta care se găsește și în tara noastră, în zone munților Carpați are proprietate de inhibare a acțiunii bacteriei Propionibacterium Acnes care cauzează acneea vulgara. Conform statisticilor din domeniu, aceasta afectează 85% din adolescenți. Loțiunea are o acțiune rapida și reduce în timp potențialul apariției erupțiilor acneice viitoare.

Eu am am avut probleme majore în ceea ce privește acneea în adolescenta. Mai degrabă, ma lovesc acum la maturitate de probleme acneice decât la vârsta adolescentei. Dar nici acum n-as putea spune ca sunt majore. Sper ca Mara sa moștenească tipul meu de ten din punctul acesta de vedere. Cu aceasta loțiune cu siguranță va tine sub control erupțiile de acnee specifice vârstei.

Tonerul se agita si se aplica cu dischete demachiante. Este un tratament dermatologic de uz extern. Are o aroma ușor mentolata care personal imi place mult.

Anti acneice  profesionale – crema Clarity

Crema Clarity este disponibila într-un recipient de sticla, de 50 ml. Are o aroma ușor mentolata, la fel ca și loțiunea. Consistenta este plăcută și se absoarbe rapid în piele. Dupa aplicare, pielea nu rămâne unsuroasa.

Este un tratament medicinal cu efect intens de purificare și reparare a epidermei destinat tenurilor acneice. Având la baza aceleași ingrediente ca și loțiunea, reduce cantitatea de sebum generata de piele și inhiba acțiunea bacteriei care generează acneea. Dar nu produce uscăciune sau iritații. Acidul azelaic pe care îl conține calmează iritațiile, hidratează dar are și proprietăți antiinflamatoare și antiseptice.

Fii-mea încă nu se machiază, dar în ceea ce ma privește am observat ca machiajul se aplica mult mai uniform pe tenul curățat și tratat cu aceasta crema de când o folosesc.

Atât eu cat și fiica mea suntem convinse ca vom aveam o relație de durata cu produsele anti acneice de la Remary. Mai ales ca produsele lor sunt non-toxice și nu au efecte adverse.

Produsele sunt disponibile pe site-ul companiei Remary atât separat cat și sub forma de pachet. Si ca sa va vând un pont, in aceasta perioada aceste produse se bucura de o reducere de 50%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.